Reset ECU, car not working

Bradz
Learner Driver
Posts: 1
Joined: Sun May 08, 2016 6:47 pm

Reset ECU, car not working

Postby Bradz » Sun May 08, 2016 6:55 pm

Hey guys first post here, I have a 2009 Subaru WRX Hatch. Mods include turbo back, Greddy BOV to atmosphere and K and N filter. All mods were done by previous owner, so I highly doubt the car has been tuned. Anyway lately I have been having some trouble with the car stalling in to corner, I tried resetting the ECU by disconnecting the Neg terminal for 45mins and reconnecting. Well after reconnecting and taking for a test drive I have lost all power. The turbo will not kick in anymore it's as though it boost spikes and just shudders. I can not push the car past 3000 revs. Any ideas? The car was running okay before now it's stalling in neutral.

bigBADbenny
Impreza RS Driver
Posts: 203
Joined: Tue Mar 20, 2012 11:43 am

Re: Reset ECU, car not working

Postby bigBADbenny » Sat May 14, 2016 9:57 pm

You need to log n LV your car with a Tactrix after checking all your boost and vacuum connections.
If you're in Melb I can help out... :) eg contact via PM...

mv75
WRX STi Driver
Posts: 821
Joined: Sat Dec 27, 2014 9:26 pm
Location: Brisbane Northside.

Re: Reset ECU, car not working

Postby mv75 » Sun May 15, 2016 7:33 am

Chuck that panel filter and get a standard dry paper ryco. Delete the vent to atmo. Clean your now stuffed, or near stuffed afm.

Return to “ECU's and Tuning”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest